De Poorter Johan op de 3de plaats Provincieraadslijst

Op 1 mei 2018, over deze onderwerpen: Provincie, Verkiezingen 2018
De Poorter Johan 3de plaats Provincie

Op woensdagavond 25 april ging in het bijzijn van Vlaams Minister President Geert Bourgeois en Nationaal N-VA ondervoorzitter, Sander Loones de persvoorstelling van de provincieraadslijst te Kortrijk door.
Johan De Poorter staat op de 3de plaats  op de  provincieraadslijst van 14 oktober.

Met Johan De Poorter hebben we de zekerheid op een sterke vertegenwoordiging voor Meulebeke  en de regio Kortrijk-Roeselare-Tielt in de provincieraad”, zegt fractieleider Benedikt Van Staen “Hij is sinds 2012 Voorzitter van de Meulebeekse afdeling en tevens arrondissementeel voorzitter van  de regio Kortrijk – Roeselare –Tielt.

“Er is door de interne staatshervorming een afslanking van de provinciale bevoegdheden, maar de N-VA wil in de West-Vlaamse provincieraad sterk wegen op het beleid”, verduidelijkt Meulebeeks kandidaat Johan De Poorter .

Samen met ons arrondissementele kandidaten en lijstrekker Kristof Pillaert gaan we voor een zo goed mogelijke score in oktober 2018.

Verder staan voor het Arrondissement Tielt nog Tielts Burgemeesters Els De Rammelaere (op plaats 14); Dentergems Burgemeester Koenraad De Groote op plaats 15
Op plaats 13 Schepen en uittredend provincieraadslid Rik Buyse op de lijst.

N-VA Provincieraadslijst Kortrijk Roeselare Tielt

Enkele speerpunten voor de komende verkiezingen zijn:

  • De provinciebesturen beheren heel wat provinciedomeinen.
  • Provinciebelasting verlagen
  • Toerisme als troef
     

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is