Een jaar OCMW Meulebeke

Op 6 februari 2014

Een jaar in de OCMW Raad van Meulebeke
Op 3 december 2012 legde ik voor het eerst de eed af als provincieraadslid.
Ook op 7 januari 2013 mocht ik toetreden tot de OCMW-raad van Meulebeke.
Dit was het begin van mijn eigenlijke politieke carrière. Het is dankzij de kiezer en mijn partij, dat ik de kans krijg om actief politiek te voeren. Nu 1 jaar later blik ik met plezier terug op mijn eerste ervaringen als politiek mandataris.

Ervaring 
Om de werking van de OCMW- en provincieraad beter te leren kennen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Deze cursussen maakten het mogelijk om goed voorbereid te starten. Toch waren de eerste maanden een ware ontdekkingstocht. Als jongste raadslid voor zowel de OCMW- en provincieraad is dit een echte uitdaging.

Als OCMW-raadslid heb ik de sociale wetgeving beter leren kennen. Nu heb ik een beter zicht op de sociale situatie en kan ik de noden van de Meulebeekse inwoners van dichtbij opvolgen. Ook de verbouwing van het bestaand woonzorgcentrum Ter Deeve en de uitbreiding van de infrastructuur kan ik op de voet volgen.Zowel in de Provincie- en OCMW-raad bekijk ik de voorstellen kritisch. Zinvolle beslissingen zal ik dan ook ten volle steunen.

Steun van iedereen is belangrijk!
Om dit grondig voor te bereiden kan ik op de steun rekenen van velen. Dit zijn o.a. de bestuursleden van N-VA Meulebeke, mijn collega’s provincieraadsleden en ook mijn partij biedt mij de nodige ondersteuning.

Maar uw mening is ook heel belangrijk, want het is tenslotte uw stem dat ik in de raden vertegenwoordig! Aarzel dan ook niet om mij te contacteren.
machteld.vanhee [at] n-va.be 

Op naar een jaar vol verandering voor vooruitgang!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is