Een succesvolle Jong N-VA avond

Op 28 november 2016, over deze onderwerpen: Activiteiten & partij, Bestuur
Groepsfoto Jong N-VA aan het woord!

Op vrijdag 25 november was er de inspiratie avond met Jong N-VA Mandatarissen.

Het was een boeiende avond met heel wat creatieve voorstellen vanuit gans het land en vanop alle politieke niveaus.

Boeiende sprekers: Geen woorden maar daden.

Bert Maertens, Vlaams Volksvertegenwoordiger en Burgemeester van Izegem gaf het startsein van een boeiende reeks praktijkvoorbeelden van N-VA beleid op verschillende domeinen.
Nadien nam Martijn Rogiers het woord met een uiteenzetting omtrent de ondersteuning van Jong N-VA Nationaal naar de lokale afdelingen.
Vervolgens gaf Vlaams Volksvertegenwoordiger en Schepen van Duffel, Sofie Joosen een uiteenzetting omtrent haar bevoegdheden op lokaal maar ook nationaal vlak.
Nadien sloot Harelbeeks gemeenteraadslid Fleur De Buck naadloos aan met enkele praktijkvoorbeelden van hoe je als jonge leeuw vanuit de meerderheid toch nog kan meewerken aan het beleid in de stad.
De jongste leeuw van het gezelschap, Michiel Descheemaeker, Schepen van Ruimtelijke ordening in Zonnebeke gaf de nodige uitleg hoe je het best campagne kan voeren en dan ook je beloften als politieker in de praktijk kan uitvoeren. Gaan Woorden maar daden!

Afsluiten deden we met Vlaams volksvertegenwoordiger en voorzitter van N-VA Kortrijk Axel Ronse met een overzicht met de "highlights" van de avond!

Het was een geslaagde avond, met heel wat vernieuwende ideeën!

Noteer alvast in uw agenda voor een nieuwe editie!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is