Meulebeeks N-VA-bestuur vernieuwd

Op 13 mei 2013

Secretaris wordt voorzitter

Johan De Poorter is 36 jaar en leerkracht in het Buitengewoon onderwijs. Hij woont in de Buysveldstraat 4  en was reeds geruime tijd de secretaris van de afdeling. Hij is tevens al jaren actief binnen de provinciale werking van de N-VA en zetelt ook in de partijraad.

 “Vorig jaar hebben we met een dynamische groep mensen een schitterend resultaat neergezet bij die verkiezingen. Na de verkiezingen is de goesting alleen maar gegroeid om deze verantwoordelijke functie op te nemen. Ik geloof sterk in de visie van mijn partij voor Meulebeke : een positief alternatief voor de Meulebekenaar,  met aandacht voor meer inspraak en democratie binnen de politieke besluitvorming.”

 Vernieuwd bestuur

Naast de nieuwe voorzitter krijgt de N-VA-afdeling met dokter Bernard Staelens (65) ook een nieuwe ondervoorzitter. Dr. Bernard Staelens is werkzaam als radioloog in Wevelgem. Bernard heeft heel wat ervaring binnen de Vlaamse beweging en gaat volledig voor een positief project in Meulebeke.

Het nieuwe afdelingsbestuur verkoos ook een nieuwe secretaris: Cathy Devroe (35). Zij is grootkeukenmedewerkster en heeft een jong gezin. Ze is gehuwd met Peter Clarysse en is de fiere moeder van Timo en Jess.

Daarnaast bestaat het vernieuwde bestuur nog uit elf bestuursleden. Ann Devriendt, Antal Soete, Stefaan Soens, Hans Nollet , Eline Gelaude ,Geert Strobbe, ocmw- en provincieraadslid Machteld Vanhee en de raadsleden Benedikt Van Staen, Herman Vanhee, Tom Wattijn en Rik Vergote.

         

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is