N-VA bedankt Rik Vergote

Op 17 december 2018, over deze onderwerpen: Gemeenteraad
N-VA bedankt Rik Vergote

Op woensdag 12 december ging de laatste gemeenteraad door in de huidige samenstelling.
Wij wensen Rik Vergote te bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Eerst als fractieleider en nadien als raadslid. Rik volgde de afgelopen jaren heel wat dossiers op, zoals personeelsbeleid, cultuur en evenementen.

Naast zijn goede dossierkennis en degelijk onderbouwde tussenkomsten, heeft hij onze partij in Meulebeke eveneens uitstraling gegeven en de afdeling mee op de kaart gezet. Waarvoor dank!

Nieuwe horizonten

Eind 2017 besloot Rik de politiek te verlaten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wegens tijdsgebrek en ook nieuwe professionele uitdagingen was dit in combinatie met politiek niet langer haalbaar.
"Een engagement neem je niet zomaar, ik wil me ook 100% kunnen toeleggen op wat ik doe en onderneem" laat Rik weten. "En in de politiek moet men zich volledig kunnen inzetten en ik had het gevoel dat dit op middellange termijn niet meer mogelijk en haalbaar was wegens professionele beslissingen" besluit Rik.
Hij zal echter de politiek en de partij niet zomaar loslaten. Hij blijft een overtuigde partijsoldaat met een Vlaams hart.

Wij wensen dan Rik ook hartelijk te bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren!

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is