N-VA Verkozenen leggen eed af in Gemeenteraad

Op 2 januari 2013

Op woensdag 2 Januari 2012 legden de 4 N-VA Verkozenen samen met de andere verkozenen van CD&V, Sp.a en VRIJ! hun eed af. 

De 4 Meulebeekse N-VA verkozenen zijn:

Rik Vergote
Herman Vanhee
Benedikt Vanstaen
Tom Wattijn

N-VA Meulebeke wil tonen dat ze een partij is die beredeneerd haar standpunten opbouwt. Wij vertolken niet het standpunt van een enkeling of van een lobbygroep, maar willen werken in het belang van alle Meulebekenaren.

We kiezen hierbij voor een open structuur waarbij de leden van N-VA Meulebeke en de inwoners hun inbreng kunnen doen. Ons ledenaantal is de voorbije 2 jaar spectaculair toegenomen. Onder onze leden bevinden zich veel mensen met gerichte interesses of gespecialiseerde kennis. We willen die competenties gebruiken in de uitbouw van onze partij en in de formulering van het N-VA-standpunt bij agendapunten op de gemeenteraad.

Concreet willen we deze leden en de inwoners mee verder betrekken, dit in functie van de agendapunten op de gemeenteraad maar ook in functie van de punten die door de N-VA-leden zelf worden aangebracht.

Wenst u ook Lid te worden van de snelst groeiende partij van Vlaanderen. Neem dan contact op met een van onze bestuursleden of mandatarissen.

  • Wil je mee de mouwen opstropen of heb je vragen? 
  • Wil je de N-VA mee vooruit helpen met inhoudelijke thema’s?
  • Wil je de vraag van de kiezer naar verandering ook na 14 oktober 2012 mee gestalte geven? 

Geef dan je naam, telefoonnummer en e-mailadres door aan De Poorter Johan (johan.depoorterbrecht.vermeulen [at] n-va.be (@n-va.be)) of contacteer een van onze raadsleden.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is