Nieuws vanuit de gemeenteraad november

Op 17 november 2017, over deze onderwerpen: Gemeenteraad

Parochies en bermen

Op de gemeenteraad van november had onze N-VA  fractie vragen omtrent de mobiliteit van bewoners van de buitenparochies van Meulebeke en stelde voor om minder mobiele mensen met een pendelbus af te halen om grote feesten in het centrum bij te wonen. Het college antwoordde dat er hierover nog geen concrete vragen vanuit de buitenparochies werden gesteld.
Op de vraag naar het laat maaien van de bermen, antwoordde schepen van Groen Danny Bosssuyt dat we te kampen hadden met een lange droge periode en dat de aannemer pech had met de machine. Ondertussen werden alle bermen gemaaid.

Bedrijvenzone Haandeput

Als laatste punt kwamen buurtklachten aan bod omtrent geluidsoverlast in de vroege morgen en de late avond in de bedrijvenzone Haandeput. Blijkt dat aannemers er reeds 's morgens om 5.30 uur van start gaan en de werken laten duren tot 23 uur waar normaal een wettelijke werktijd wordt voorzien van 07 uur tot 19 uur. De burgemeester antwoordde hierop dat de buurtbewoners steeds de politie moeten bellen die dan ter plaatse een pv opstelt. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is