Voorstel winterplan van N-VA prioritair behandeld

Op 30 januari 2013

Vanuit de vraag van heel wat inwoners naar meer transparantie bij het sneeuw- en ijsvrij maken van de Meulebeekse wegen gedurende de voorbije jaren, nam de Meulebeekse N-VA dit actiepunt op in haar verkiezingsprogramma.

Gezien dit punt nog niet werd geïmplementeerd bij de voorbije wintergolf, nam raadslid Rik VERGOTE onmiddellijk het initiatief om dit punt op de agenda te plaatsen van de gemeenteraad van 30.01.2013. Zijn voorstel diende hij vorige week in en kon meteen op heel wat enthousiasme rekenen van de huidige bestuursploeg. Deze namiddag werd reeds een eerste draft gepubliceerd op de gemeentelijke website, weliswaar net na de eerste koudegolf.

 “Ik ben enorm vereerd dat mijn eerste voorstel als raadslid op mijn eerste gemeenteraad meteen kon rekenen op het volle enthousiasme van het nieuwe College. Zelfs in die mate dat men de beslissing van de gemeenteraad niet heeft afgewacht”, weet Rik Vergote te vertellen.”Dit betekent dat de relevantie en belangrijkheid van mijn voorstel ook gewaardeerd wordt door het College. Ik ben dan ook verheugd dat het College open staat voor voorstellen van de oppositie die de Meulebeekse inwoner ten goede komen. Ik ben er me van bewust dat niet al mijn voorstellen met dezelfde prioriteit kunnen behandeld worden, maar dit is alvast een stimulans om samen te werken aan een beter Meulebeke”, besluit Rik. “Nu is het aan de Meulebeekse inwoner om dit plan kritisch te bekijken en hun aanvullingen te laten geworden via het meldpunt, dat vermeld staat in het plan”, geeft Rik nog mee als tip.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is