MINDER HINDER BIJ WEGENISWERKEN

Op 12 maart 2016, over deze onderwerpen: beleid gemeente, Mobiliteit

Op de gemeenteraad van 11.02.2015 vroeg onze fractieleider Rik Vergote  reeds de nodige aandacht om de hinder bij werken voor de betrokken buurtbewoners en in het bijzonder de lokale ondernemers tot een minimum te beperken.
Door onze inwoners pro-actief te informeren kunnen de omwonenden de onvermijdelijke hinder beperken door tijdig de nodige maatregelen te nemen. Daarom kaartte Rik de amateuristische en laattijdige aanpak van de werken aan de Linnenstraat en omgeving aan op de gemeenteraad van 9 maart 2016.

Werken Linnenstraat

Op 04/02/2016 ontvingen de bewoners van het gemeentebestuur een melding dat er in de Linnenstraat wegenwerken zullen plaatsvinden tussen 01/02/16 & 30/04/16. Zonder verdere info

Op 08/02/2016 antwoordt de bevoegde Schepen dat ze niet op de hoogte was van deze communicatie.

In dezelfde mail antwoordt zij dat er een infovergadering georganiseerd wordt op 15/02/2016, maar dat de uitnodiging nog moet vertrekken…

Rik Vergote pleitte ervoor dat de betrokkenen ruim op voorhand verwittigd worden en dat de betrokkenen nog echte inspraak krijgen zodoende de hinder tot een minimum te herleiden. Het College belooft beterschap. We volgen dit voor u op.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is